"Wij besparen 70% op de internationale belkosten!"

AANBIEDING: MKB-pakket nu voor 9,95 euro per maand

VoIP Algemeen

TeleShare koppelt met Voice over IP uw telefoon of telefooncentrale aan haar telefonienetwerk. Door deze technologie bent u overal ter wereld bereikbaar. Met Voice over IP worden spraak en data gecombineerd. Hierdoor wordt u aanzienlijk flexibeler, realiseert u enorme besparingen en ontstaan er ongekende nieuwe mogelijkheden.

TeleShare gebruikt Voice over IP om via het internet spraak te transporteren. Hierdoor worden de traditionele gescheiden werelden van spraak en data gekoppeld en is er nog slechts één infrastructuur nodig. Met Voice over IP van TeleShare integreren verschillende diensten. Hierdoor wordt bijvoorbeeld videoconferentie mogelijk.

Een belangrijk voordeel is dat interne nummers gekoppeld worden aan een IP-adres. Thuis of onderweg, u bent altijd bereikbaar op hetzelfde interne telefoonnummer. Op deze manier profiteert u overal ter wereld van de voordelen van TeleShare.

VoIP abonnement

Met Tele Connect wordt uw IP telefoon aangesloten op het telefonienetwerk van TeleShare. Hiervoor zijn geen aanpassingen of investeringen nodig, echter levert het direct aanzienlijke besparingen op. Alle analoge en ISDN lijnen worden overbodig terwijl uw huidige telefoon en fax nummers behouden blijven.

Corporate Nummers(s)

Een corporate number is het visitekaartje van uw onderneming. Voicedata koppelt uw bedrijfsnaam en telefoonnummer en verhoogt hiermee de herkenbaarheid en de toegankelijkheid van uw onderneming. Het bellen van naamnummers werkt hetzelfde als sms-en waardoor het gebruik van Corporate numbers aanzienlijk aantrekkelijker wordt.

Het gebruik van naamnummers maakt uw telefoonnummer gemakkelijk te onthouden en is daardoor zeer klantvriendelijk. Corporate numbers van TeleShare verhogen de respons op advertising en andere promotiecampagnes gevolgd door een stijgend verkoopresultaat.

Door Corporate numbers uit te breiden met de functionaliteiten van de oplossingen die TeleShare u biedt, verhoogt u direct de efficiëntie en effectiviteit van uw callcenter.

Voorbeelden zijn:

  • 088- Wanneer u een regionaal onafhankelijke uitstraling wenst
  • 0800- Voor non-profit organisaties
  • 0900- Bepaal zelf uw klanttarief

Installatie

TeleShare inventariseert uw wensen en de haalbaarheid voorafgaand aan de installatie en implementatie van de door u gekozen telefonieoplossing. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en heeft u altijd de oplossing die aansluit bij uw bedrijfscommunicatie. TeleShare beschikt over een installatie netwerk van installateurs met specifieke productkennis van alle leverbare systemen. TeleShare optimaliseert hierdoor de service door het team aan te passen aan het systeem.